Lidmaatschap

Wat kun je van je lidmaatschap verwachten?

Voordat je lid wordt van menvereniging Het Gouden Span kun je eerst 3 proeflessen volgen. Een ieder krijgt les naar zijn eigen kunnen en ambitie. Zo vindt de één het belangrijk om te leren om op een veilige manier met zijn aanspanning over de openbare weg te rijden, terwijl een ander zich juist de grondbeginselen van het wedstrijd rijden wil laten bijbrengen. Weer een andere groep rijdt al met regelmaat wedstrijden en wil zich hierin verbeteren. Echter samen hebben we dezelfde doelstelling: met z’n allen plezier beleven aan de mooie mensport.

Niet alleen tijdens de les, maar ook de rest van de week mag je als lid gebruikmaken van de accommodatie van het Hippisch Verband Putten.

Evenementen en wedstrijden

Bij Menvereniging Het Gouden Span worden diverse wedstrijden en evenementen georganiseerd. Zo wordt er in het indoorseizoen op diverse vrijdagavonden een vaardigheid uitgezet. Een mooie manier om je aanspanning te verbeteren in het vaardigheid rijden.

Jaarlijks wordt de Nationale Oefenmarathon Putten en diverse dressuur-vaardigheidwedstrijden georganiseerd. Naast onze eigen leden komen dan ook deelnemers van buitenaf naar ons toe om hun krachten te meten.

Maar naast wedstrijden is het ook een club van gezelligheid: regelmatig worden diverse buitenritten uitgezet door de prachtige natuur rondom Putten. Want samen genieten van onze mensport is wel het allerbelangrijkste!

Niet-rijdend

Ook is het mogelijk om niet-rijdend lid te worden. Je krijgt dan geen les en kan ook geen gebruikmaken van de accommodatie, maar je wordt wel uitgenodigd om deel te nemen aan de evenementen en vergaderingen van de vereniging. Een aantal van dit soort evenementen zijn bijvoorbeeld Boerderijtochten, Sponsortochten, wedstrijden, etc.

 

Word ook lid!

Indien je je wilt aanmelden als lid, vul dan ons aanmeldingsformulier in. Twijfel je nog of wil je gewoon eens komen kijken? Je bent van harte uitgenodigd. Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

17,10,-7,45,1
1,600,60,1,1000,5000,50,800
30,100,1,50,12,30,50,1,70,12,1,10,0,1,1,5000
0,1,0,0,0,40,10,5,0,1,0,15,0,0
van-Wijncoop
Bakkerij Looijengoed
Rofianda-Agri
Marinus Jansen
Stapelhout
Struik
Guliker
van de Mheen Grondwerken
van Huenen
van Kempen
Tomassen
van de Mheen Foodservice
Garagebedrijf van Veenhuizen

Contact

Hippisch Verband Putten
Halvinkhuizerweg 78-80
3882 LA PUTTEN
Tel.: 0341-351779
info@hippischverbandputten.nl