Het Gouden Span - Nieuws
Uitslagen Nationale Oefenmarathon Afdrukken E-mailadres
zondag 01 april 2018 00:00

Iedereen bedankt voor jullie deelname aan onze Nationale Oefenmarathon Putten. We hebben genoten, hopelijk jullie ook.

Graag tot volgend jaar!

Benieuwd naar de totaal uitslag? Deze kunt u hier downloaden.

Inschrijfformulier Nationale Oefenmarathon 2018 E-mailadres

Het inschrijfformulier voor de Nationale Oefenmarathon welke wordt verreden op zaterdag 31 maart 2018 staat online.

Klik hier om hem te downloaden

Clinic van Simone Witteveen voor 1e en 2e prijs Kür op Muziek Afdrukken E-mailadres
maandag 18 december 2017 20:26

Op zaterdag 13 januari 2018 staat Hippisch Verband Putten in het teken van ‘Dressuur & Kür’, georganiseerd door Menvereniging Het Gouden Span. Sinds april 2017 is de Kür op Muziek voor menners een officiële KNHS-discipline. Het Gouden Span organiseert daarmee de eerste officiële Kürwedstrijd voor menners van Nederland.

De winnaars van de eerste en tweede prijs staat een mooie prijs te wachten: een clinicles van Simone Witteveen, succesvol trainer / coach van dressuurruiters. Zij begeleidt door bemiddeling c.q. sponsoring van Dressuurstal Van Balen onder meer paradressuuramazone Demi Scheeper op haar weg naar de Olympische Spelen in Tokyo.

Simone is met verschillende paarden uitgekomen in zowel de basissport (dressuur en springen) als de subtop (dressuur). Op dit moment rijdt zij de zelfgefokte Wish You Were Here TK (foto) in de Lichte Tour en traint zij door voor de Intermediair II. Daarnaast start ze de merrie Eowyn in de klasse Z dressuur. Simone heeft bij o.a. Tineke Bartels getraind en lest nu met regelmaat bij Boudewijn Heuseveldt en Joyce Heuitink.

Simone gaat graag de uitdaging aan om tijdens een clinic twee menners les te geven! De clinic zal plaatsvinden op de accommodatie van het Hippisch Verband Putten op een nader af te stemmen en te publiceren datum!

« StartVorige12345678910VolgendeEinde »

Pagina 1 van 71