Het Gouden Hert - Nieuws
Derby Putten 14 april 2018 Afdrukken E-mailadres

Voor de derde keer op rij organiseren we dit jaar weer een Derby. Een uniek evenement in de omgeving. Ons grote terrein met vele mogelijkheden leent zich er goed voor om een dergelijke wedstrijd te kunnen organiseren.

Op zaterdag 14 april start de oefenrubriek Derby vanaf 50 cm t/m 80 cm voor pony’s en eventueel paarden die mee willen doen aan een van deze klassen. Aansluitend begint de rubriek paarden vanaf 80 cm t/m 120 cm. Bij veel deelnemers hebben we de mogelijkheid om een deel op vrijdag 13 april te laten verrijden.

 

Wat is een Derby?
Een Derby is een parcours van ruim 20 hindernissen waarvan de helft natuurlijke hindernissen zijn. Het verschil met eventing is dat de natuurlijke hindernissen zo zijn gemaakt dat de balk of het element kan vallen. Voor degenen die eens willen ervaren hoe het paard of de pony reageert op natuurlijke hindernissen is dit een uitgelezen kans. Maar ook voor ruiters die wat meer uitdaging zoeken in het springen of juist eens een andersoortig parcours willen springen om zo meer ervaring op te doen. Je hebt geen startpas nodig om mee te doen, dus het is voor iedereen toegankelijk.

 

Wil je meer informatie? Mail dan naar derbyputten@gmail.com.

Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 per start. Inschrijven kan door een mail te sturen naar derbyputten@gmail.com  vermeld hierbij je naam, de naam van je paard of pony en de hoogte die je wilt rijden.

Meer informatie vind je ook op startlijsten.nl

Doe je mee of kom je kijken? Graag tot dan!

 

Zie onderstaande foto’s voor wat impressie voorbeelden van hindernissen.

alt

 

alt

alt

alt.

alt

alt

alt

alt

alt

 
Veluws Kampioenschap voor Mary Bakker met Samsam Afdrukken E-mailadres

In Kootwijk werd het Veluws Kampioenschap verreden. Mary Bakker behaalde in de eerste B rubriek een tweede en in de tweede rubriek een eerste prijs. Dit was goed genoeg voor het kampioenschap welke ze daarmee prolongeerde. Overige prijswinnaars in deze rubriek waren Geke Hop met Veronie 3e en Gerard van Winkoop met Eagle 9e. In de klasse L werd Paul Bavelaar met Ecorado 6e, gevolgd door Nico Knoppert met Gibilon 8e. Met zijn andere paard Glandine werd Nico 9e. Gijs van Winkoop werd met Dallas 5e in de klasse M. In de klasse Z deed Paul Bavelaar goed mee met Vesuvius. Hij mocht de 3e en de 5e prijs in ontvangst nemen. In de dressuur was er succes voor Belanda Vliek. Met Diablo werd zij vierde.

Eerder deze week ging Gijs van Winkoop naar Hattem met Airforce. In de klasse Z was hij de beste waarmee hij de grote prijs van Hattem om zijn naam kon schrijven. 

 
Mary Bakker aan kop met Samsam Afdrukken E-mailadres

In Bunschoten waren de 40+ ruiters in grote getalen naar manege Groenendaal gekomen om de strijd met elkaar aan te gaan. Nieuwkomer Danielle Vliek werd 2e in het progressief klasse B op de eerste wedstrijd van Foxtrot. In het klassiek klasse L behaalde Veronie te Pas met Etoile de 2e plaats en Mien van Putten met Garita de 3e plaats. De klasse M klassiek werd met een snelle tijd gewonnen door Mary Bakker met Samsam, deze combinatie werd in het progressief 2e achter Gijs van Veluw met Wavelja die eerste werd.

 
« StartVorige12345678910VolgendeEinde »

Pagina 1 van 31

Hoofdsponsor

Banner